CarΗellas: Νέα Mercedes-Benz C63 AMG το 2015

Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Νέα Mercedes-Benz C63 AMG το 2015

  Μετά την παρουσίαση της νέας Mercedes-Benz C-Class, η οποία μόνο από αρνητικά σχόλια δεν χαρακτηρίστηκε, έφτασε η ώρα των ενδεικτικών φωτογραφιών από την πιο ισχυρή έκδοσή της. Πρόκειται για την C63 AMG που θα παρουσιαστεί τον ερχόμενο Νοέμβριο στην έκθεση του Los Angeles και οι πωλήσεις της θα ξεκινήσουν το πρώτο μισό του 2015. 2015-mercedes-c63-amg-coupe-rendering-73606_1
  Το σπορ αμάξωμα της θα χαρακτηρίζεται από τους “φουσκωμένους” προφυλακτήρες τόσο
στο εμπρός όσο και στο πίσω μέρος, από την μικρή αεροτομή, τις τετραπλές απολήξεις των εξατμίσεων αλλά και τις χαρακτηριστικές ζάντες ελαφρού κράματος στολισμένες με το λογότυπο AMG. Σε ότι αφορά τον κινητήρα, πρόκειται για μια αλλαγή της Mercedes σε υπερτροφοδοτούμενα σύνολα μιας και “μεταπηδά” από τον μεγάλο ατμοσφαιρικό κινητήρα στο νέο twin-turbo 4λιτρο V8 480 ίππων ο οποίος θα μεταφέρει την ισχύ στον πίσω άξονα μέσω του αυτόματου 7G-MCT Speedshift σασμάν.
  Το νέο μοντέλο θα είναι διαθέσιμο και στις τέσσερις εκδοχές (coupe, sedan, cabriolet, estate) ενώ λίγο αργότερα θα παρουσιαστεί και η έκδοση S με ίδιο μηχανικό σύνολο αυξημένης ισχύος κατά 20 ίππους.
C63-AMG-2