CarΗellas: Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 6ο Pick Patras

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 6ο Pick Patras

  Λίγες ώρες έχουν περάσει από την ολοκλήρωση ενός από τους μεγαλύτερους θεσμούς της αυτοκίνησης. Πρόκειται για το 6ο συνεχόμενο Pick Patras που τράβηξε τα βλέμματα των φίλων της αυτοκίνησης με το κέντρο της Πάτρας να κατακλύζεται από κόσμο.
DSC_9356_resize  Από νωρίς το πρωί του περασμένου Σαββάτου, οι διοργανωτές μετέτρεψαν το κέντρο της Αχαϊκής πρωτεύουσας σε ειδική διαδρομή τηρώντας όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας. Πέρα από τις κατατακτήριες των αγώνων, ειδικά εκπαιδευμένες ομάδες, όπως η Arrepiado με πρωταγωνιστή τον Ricardo από την Πορτογαλία έδωσαν ένα ριψοκίνδυνο show τραβώντας τα βλέμματα τον παρευρισκόμενων. Ακολούθησε ένα ειδικά διαμορφωμένο Smart αλλά και η ομάδα Kosmocar Ducati Team με τους Λευτέρη Πίππο και Γιώργο
Παπασταύρου να εντυπωσιάζουν τους πάντες κάνοντας τις Ducati Panigale πραγματικά ότι ήθελαν. Από το Pick δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι Αποστόλης και Γιάννης Παπαλεξόπουλος, μέλη της Frenzy Drift Team, οι οποίοι αλώνιζαν στην πίστα καίγοντας τα πίσω λάστιχα και τον κόσμο να τους αποθεώνει με το χειροκρότημά του. Ακόμη μια ομάδα ονόματι “Skarta Ekato” προσέφερε θέαμα με τα κτηνώδη 4x4 να αποκαλύπτουν τις Off Road ικανότητες τους.
  Τον ρόλο του safety car ανέλαβε ένα Nissan GT-R που μόνο εργοστασιακό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί μιας και η ισχύς του ξεπερνά τους 1000 ίππους με αποτέλεσμα ο ήχος από τις εξατμίσεις να μαγνητίζει τα βλέμματα. Στο χώρο τις πλατείας είχαν τοποθετηθεί τα κλασικά οχήματα της Ε.Λ.Ι.Α (Ελληνική Λέσχη Ιστορικού Αυτοκινήτου με αστραφτερά μοντέλα που αντέχουν στον χρόνο. Από μια τέτοια διοργάνωση δεν θα μπορούσε να λείπει το αγωνιστικό καρτ του πολυτεχνείου Πατρών, το όχημα της Poseidon του Τει Πειραιά αλλά και οι φόρμουλα Gloria. Τέλος, την εμφάνιση της έκανε και η Κατερίνα Στικούδη ξεσηκώνοντας τον κόσμο στην συναυλία της.
  Ανεξάρτητα με του νικητές του αγώνα, η ικανοποίηση ήταν τεράστια τόσο για τους οδηγούς όσο και για το κοινό που παρακολούθησε το εντυπωσιακό πρόγραμμα του 6ου PICK Λουξ COLA, έναν αυτοκινητιστικό θεσμό που μας δίδαξε ένα και μόνο πράγμα. Όταν υπάρχει θέληση, η Ελλάδα μπορεί να πρωτοτυπήσει με μεγάλη επιτυχία. Συγχαρητήρια και πάλι στους υπεύθυνους αυτής της γιορτής που παρακολουθήσαμε. Ραντεβού και πάλι σε ένα χρόνο!
Δείτε μερικά όμορφα στιγμιότυπα του διημέρου: Μόνο η λέξη "κτήνος" μπορεί να το περιγράψει...
10711032_926304227383050_421114356829206407_n
Η Κατερίνα Στικούδη άφησε άναυδους μικρούς και μεγάλους…λογικό!
tromaktiko16553
Τα απρόοπτα δεν έλειψαν από το 6ο Pick Patras…
unnamed
Αποστόλης και Γιάννης Παπαλεξόπουλος αλώνιζαν στην πίστα καίγοντας τα πίσω λάστιχα με τον κόσμο να τους αποθεώνει με το χειροκρότημά του!!
286997_772965662759996_873041320569782712_o
Η Πάτρα σε ρόλο…Μονακό!
DSC_8712_resize