CarΗellas: Αποχωρεί από Ferrari o Alonso-Έρχεται ο Vettel

Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Αποχωρεί από Ferrari o Alonso-Έρχεται ο Vettel

  Την ώρα που η φετινή σεζόν φτάνει στο τέλος της, η αγωνιστική ομάδα της Ferrari προχωρά στην ανακοίνωση των “μεταγραφών” και δηλώνει πανέτοιμη για το 2015. Στο δυναμικό της έρχεται ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Sebastian Vettel, o οποίος θα αγωνίζεται μαζί με τον Kimi Raikkonen. Παράλληλα, η αποχώρηση του Fernando Alonso από την ομάδα είναι πλέον επίσημη.
y_alon_vett_monaco_2011
  Ο Vettel αισθάνεται πανευτυχής γι’ αυτή τη μεταγραφή μιας και αποτελούσε όνειρό του η
συμμετοχή στην F1 με μονοθέσιο της Ferrari. Αναλυτικότερα δήλωσε: “Η είσοδος μου στην Ferrari σημαίνει ότι ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα. Όταν ήμουν μικρός, ο Michael Schumacher ήταν το είδωλό μου και τώρα πια έχω την τιμή να οδηγώ ένα μονοθέσιο της Ferrari. Θα βάλω όλη μου την καρδιά και την ψυχή για να επιστρέψει η Ferrari στην κορυφή”.
BzFbGX3IEAA7URJ_MGZOOM.jpg large_MGZOOM
  Ο δύο φορές πρωταθλητής Alonso πριν από λίγο προχώρησε σε δηλώσεις, τονίζοντας πως είναι περήφανος που αγωνίστηκε με την Ferrari και πλέον κοιτάει το μέλλον με ενθουσιασμό, γνωρίζοντας πως η καρδιά του θα ανήκει για πάντα στην ιταλική ομάδα.
Fernando-alonso-007
  Παράλληλα, τα ηγετικά στελέχη της Ferrari αποχαιρέτησαν τον Fernando Alonso, με τον Marco Mattiacci να ευχαριστεί εγκάρδια τον Ισπανό για αυτή την ξεχωριστή του περιπέτεια με τη Scuderia, όπου κατάφερε δύο φορές να βρεθεί πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Επίσης δήλωσε σίγουρος πως ένας σπουδαίος οδηγός όπως ο Fernando, θα έχει τη Ferrari πάντα στην καρδιά του και περιμένει πως οι οπαδοί της ομάδας θα συνεχίσουν να τον εκτιμούν.