CarΗellas: Spotmechanic: Η επιχείρηση που θα σου λύσει τα χέρια όταν ψάχνεις για μεταχειρισμένο αυτοκίνητο

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Spotmechanic: Η επιχείρηση που θα σου λύσει τα χέρια όταν ψάχνεις για μεταχειρισμένο αυτοκίνητο

  Ένα πρόβλημα που καλείται να αντιμετωπίσει ο υποψήφιος αγοραστής μεταχειρισμένου αυτοκινήτου είναι η πραγματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το όχημα που τον ενδιαφέρει. Πολλές φορές, η εξωτερική κατάσταση ξεγελά τον αγοραστή, κρύβει “πληγές” του αυτοκινήτου που μόνο ένας έμπειρος μηχανικός μπορεί να “φέρει στην επιφάνεια”.
focus_pr_201507
  Την λύση πλέον προσφέρει η Spotmechanic, μια ομάδα που στελεχώθηκε με ανθρώπους που έχουν πολυετή εμπειρία και προϋπηρεσία σε θέματα μηχανικών ελέγχων και φανοποιίας, τεχνολογίας
συστημάτων και βελτιστοποίησης διαδικασιών, μα πάνω απ’ όλα υπέρμετρο ενθουσιασμό για το αυτοκίνητο. Ο στόχος της είναι η δημιουργία μιας διαφανούς αγοράς για μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, με τον πιο αξιόπιστο και εύκολο τρόπο.
Πως γίνεται ο έλεγχος;
Οπτική γνωμάτευση/testΨάχνουμε όλο το αυτοκίνητο για τυχόν διαρροές, φθορές και αποδεικτικά ατυχήματος, ενώ τεστάρουμε κάθε λειτουργία του, από ηλεκτρικούς διακόπτες μέχρι και τη ρύθμιση του προσκέφαλου!
Εξειδικευμένου εξοπλισμούΜετράμε την τάση μπαταρίας, το πέλμα των ελαστικών, και φυσικά το πάχος της βαφής (όπου εκεί φαίνεται αν έχει επισκευαστεί) με το PD8, το εργαλείο/όνειρο κάθε κολλημένου με τη λεπτομέρεια!
Έλεγχος πατώματος
Θα πέσουμε από κάτω, ακόμα και στη μέση του δρόμου! Θα έχουμε πάντα μαζί μας τις Raceramps, τις ασφαλέστερες ράμπες παγκοσμίως, τόσο για το αμάξι σου όσο και για τον μηχανικό μας!
Test driveΠόσα μπορείς να καταλάβεις από ένα test drive; Εμείς πάντως ελέγχουμε 20 διαφορετικά σημεία κατά τη διάρκεια της οδήγησης, και αυτό θέλει εμπειρία!
bookservice1
Τι περιλαμβάνει ο έλεγχος του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου;ΔομήΤο πιο ουσιαστικό σημείο, το Α και το Ω για την ασφάλειά σου
Πάτωμα
Ράμφη
Μασπιέ
Θόλοι
Πραγματοποιείται έλεγχος 12 καίριων σημείων (στο χώρο του κινητήρα, το πάτωμα, το εσωτερικό και το πίσω μέρος) τα οποία δίνουν σαφείς ενδείξεις της κατάστασής του και του ιστορικού του.
Mηχανικά μέρηΜηχανικά μέρη/κινητήρας
Ψύξη
Μετάδοση
Ελέγχεται αν ο κινητήρας λειτουργεί όπως πρέπει σύμφωνα με τα χιλιόμετρα που έχει κάνει, αν υπάρχουν διαρροές και μεγάλες φθορές στα μηχανικά μέρη ή απρόσκοπτη λειτουργία του συστήματος μετάδοσης.
Ενεργητική ασφάλειαΑνάρτηση/Άξονες
Διεύθυνση
Πέδηση
Ρόδες/ελαστικά
Η ασφαλής κίνηση του αυτοκίνητου στο δρόμο υποστηρίζεται από πολλά και πολύπλοκα συστήματα, που έχουν συνήθως τη μεγαλύτερη πιθανότητα φθοράς. Το σημαντικό είναι ότι πρέπει πάντα να συνεργάζονται άψογα μεταξύ τους, κάτω από όλες τις συνθήκες.
ΕξωτερικόΑπό μικρογρατζουνιές έως σοβαρές ζημιές, είτε φαίνονται είτε όχι
Πόρτες
Φτερά
Προφυλακτήρες
Καπό/πορτμπαγκάζ
Εδώ προκύπτουν στοιχεία σχετικά με πιθανή προηγούμενη εμπλοκή ενός αυτοκίνητου σε ατύχημα. Αν και όχι απαραίτητα αποτρεπτική μια τέτοια εκδοχή, είναι σημαντικό να το ξέρει ο αγοραστής ώστε να αποφασίσει αν θα κάνει πιο ενδελεχή έλεγχο πριν προβεί στην αγορά.
ΕσωτερικόΤαμπλό/κονσόλα
Τιμόνι
Σαλόνι
Το εσωτερικό είναι η καθημερινότητά μας, είναι η αίσθηση και αντίληψή μας για την επένδυσή μας, ως εκ τούτου είναι σημαντικό να γνωρίζει κάποιος σε τι βαθμό είναι σωστή και άρτια.
Ηλεκτρικά μέρηΌσο λιγότερα προβλήματα, τόσο καλύτερα
Φανοί
Μπαταρία
Ηλεκτρικά παράθυρα, κλειδαριές κ.α.
Όλο και πιο πολλές λειτουργίες του αυτοκινήτου γίνονται ηλεκτρικές, αναζητούνται αστοχίες που θα οδηγήσουν σε κακή εμπειρία του χρήστη και σε κάποιο πιθανό κόστος αποκατάστασης.
1-graph
  Μπορείτε να μάθετε περισσότερα, ή να κλείσετε ένα ραντεβού πατώντας εδώ