CarΗellas: Πωλείται το «κτήνος» του Πούτιν

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Πωλείται το «κτήνος» του Πούτιν

Στο γερμανικό site mobile.de βρέθηκε το αυτοκίνητο που στο παρελθόν άνηκε στον δημοφιλή Ρώσο προέδρο, Πούτιν. Πρόκειται για μία θωρακισμένη Mercedes S600 Pullman που κατασκευάστηκε τη δεκαετία του ‘90.
Χωρίς τίτλο
Αναλυτικότερα, πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που παρέχει υψηλά επίπεδα ασφάλειας, μιας και φέρει πιστοποίηση κορυφαίας θωράκισης Β6/Β7, από την γερμανική εταιρεία Guard. Το μήκος της
συγκεκριμένης λιμουζίνας αγγίζει τα 6 μέτρα, ενώ το βάρος της φτάνει στα 4.800 κιλά. Εσωτερικά, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, βρίσκονται τέσσερα αντικρυστά δερμάτινα καθίσματα, ενώ υπάρχουν και ξύλινες επενδύσεις.
Κάτω από το καπό της θηριώδους λιμουζίνας βρίσκεται ένας V12 κινητήρας χωρητικότητας 6 λίτρων, με την απόδοσή του να αγγίζει τους 394 ίππους. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει διανύσει μόλις 25.000 χιλιόμετρα.
merc
Τώρα αν αναρωτιέστε για το ποιο είναι το ποσό πώλησης, ο σημερινός ιδιοκτήτης, Σεργκέι Ουρόφ, πουλάει το αυτοκίνητο έναντι του ποσού των 1,3 εκατομμυρίων ευρώ. Δείτε εδώ την αγγελία από το γερμανικό mobile.de.