CarΗellas: Η νέα βρετανική φίρμα David Brown Automotive

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Η νέα βρετανική φίρμα David Brown Automotive

 Σίγουρα το αυτοκίνητο που εικονίζεται παρακάτω σας ταξιδεύει πίσω στο παρελθόν θυμίζοντας την θρυλική Aston DB5 που έγινε γνωστή από τις ταινίες που πρωταγωνιστούσε ο James Bond. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο όμως, αποτελεί το πρώτο μοντέλο της νέας βρετανικής εταιρείας David Brown Automotive και ονομάζεται Speedback GT. David-Brown-Automotive-Speedback-HD-Wallpapers-12
 Ο ιδιοκτήτης της νοεϊδρυθείσας εταιρείας, Ντέιβιντ Μπράουν, μέσα από τον συγκεκριμένο
αυτοκίνητο επιδιώκει να παντρέψει τη νέα τεχνολογία της αυτοκίνησης με τα κλασικά χαρακτηριστικά της παλιάς αγγλικής σχολής.
David Brown Automotive Speedback               Το νέο μοντέλο, υιοθετώντας στοιχεία από την Jaguar όπως τα συστήματα ενεργητικής ασφάλειας, κινείται με έναν “κομπρεσοράτο” V8 πέντε λίτρων συνολικής απόδοσης 510 ίππων και σε συνδυασμό με ένα εξατάχυτο αυτόματο κιβώτιο πετυχαίνει τα 0-96 σε μόλις 4,6 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα τα 250 km/h. Το κλασικό ντιζάιν και η πολυτέλεια θα γίνουν πραγματικότητα με την παρουσία ξύλινων και δερμάτινων επενδύσεων στο εσωτερικό αλλά και την τοποθέτηση πανέμορφων ζαντών πολλαπλών ακτίνων.
David-Brown-Speedback-interior-design-craftsmanship 
  Η παρουσίαση του πολυσυζητημένου μοντέλου θα γίνει στις 17 Απριλίου στο Top Marques Monaco και θα βγει σε περιορισμένη παραγωγή.