CarΗellas: Γιατί η Ελλάδα μπορεί!

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Γιατί η Ελλάδα μπορεί!

  Όλοι γνωρίζουμε πως η χώρα μας ποτέ δεν υπήρξε κέντρο ανάπτυξης και παραγωγής οχημάτων. Σήμερα όμως, έχουν αρχίσει να γίνονται ελπιδοφόρα βήματα για μελλοντική ανάπτυξη της αυτοκινητοβιομηχανίας στη χώρα μας αφού ήδη έχει ξεκινήσει η εγχώρια παραγωγή ενός υπερσύγχρονου αυτοκινήτου.
  Το πρώτο όχημα είναι το εντυπωσιακό και παράλληλα καινοτόμο Korres Project 4 (P4). Ένα πανίσχυρο αυτοκίνητο
7.000cc το οποίο έχει την ικανότητα να σκαρφαλώνει, να προσπερνά εμπόδια, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να κινείται με ταχύτητες που αγγίζουν τα 300 km/h. Βέβαια, δεν απευθύνεται στον μέσο Έλληνα μιας και η τιμή του θα ξεκινάει από 230.000 ευρώ και θα αγγίζει ακόμη και τα 350.000.
 Ήδη έχουν περάσει στην παραγωγή 4 πειραματικά αυτοκίνητα εκ των οποίων τα δύο θα κατασκευαστούν από την ελληνική Replicar Hellas και τα άλλα δύο από την αμερικανική Kirkham Motorsports. Η ιδέα και ο σχεδιασμός του οχήματος ανήκει ασφαλώς στον μηχανολόγο μηχανικό Δημήτρη Κορρέ.
  Οι κριτικές που απέσπασε το ελληνικό supercar είναι εξαιρετικές με σημαντικότερη αυτήν του Τόμι Μάκκινεν που βρέθηκε στην Ελλάδα για να το οδηγήσει μένοντας έκπληκτος από την οδική του συμπεριφορά.

  Εμείς από την πλευρά μας στηρίζουμε την προσπάθεια του Δημήτρη Κορρέ και της Replicar Hellas και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία.