CarΗellas: Ο απολογισμός της Centaurus Racing Team

Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Ο απολογισμός της Centaurus Racing Team

  Με την ολοκλήρωση του απερχόμενου έτους αλλά και την λήξη των διαγωνισμών Formula SAE που έλαβαν χώρα στην Ουγγαρία, έφτασε η ώρα του απολογισμού για την ομάδα του πολυτεχνείου Θεσσαλίας. Σύμφωνα με δήλωση της Centaurus Racing Team, η κοπιαστική αλλά δημιουργική χρονιά που έζησαν τα μέλη της ομάδας μπορεί να μην είχε τα αποτελέσματα που περίμεναν, αλλά όλα δείχνουν ότι βρίσκεται στον σωστό δρόμο με τον πήχη να έχει ήδη ανεβεί ψηλότερα.
IMG_0193
  “Ήμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι και περήφανοι για την πρόοδο μας” δηλώνουν τα μέλη της
Centaurus Racing Team , τα οποία συμμετέχοντας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον διαγωνισμό Formula SAE με ένα καινούριο, πλήρως λειτουργικό μονοθέσιο κατέκτησαν την 30η θέση ανάμεσα σε 38 ομάδες, ανταγωνιζόμενοι τόσο βενζινοκίνητα όσο και ηλεκτρικά οχήματα άλλων μεγάλων ομάδων πανεπιστημίων. Πιο αναλυτικά, το μονοθέσιο δεν κατάφερε να τερματίσει το Endurance λόγο μιας βλάβης στα ηλεκτρικά του, αλλά ήταν ανταγωνιστικό στα δυναμικά αγωνίσματα. Με την 10η θέση στο Skidpad να επιβεβαιώνει τις δυνατότητες του αλλά και την 12η θέση στο Business Presentation επιβεβαιώνεται η αποτελεσματικότητα και η σωστή δουλειά της Centaurus Racing Team.
20140821_152513
  “Τόσο το feedback από τον διαγωνισμό, όσο και το ανταγωνιστικό πρόσωπο του μονοθέσιού μας, αποτελούν κίνητρο για σκληρή δουλειά. Έτσι, ο Νέσσος (μονοθέσιο της ομάδας) θα φτάσει στο μέγιστο όριο των δυνατοτήτων του και η ομάδα θα πετύχει ακόμη καλύτερα αποτελέσματα σε επερχόμενους διαγωνισμούς” δηλώσαν οι φοιτητές, ενώ δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν για την πολύτιμη συνεισφορά τους την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας και τη «ΣΤΡΑΤΖΟΠΟΙΙΑ ΒΟΛΟΥ ΑΦΟΙ Λ.ΛΑΖΑΡΟΥ Ο.Ε.».
10658823_753257954741119_8617353833499005299_o
  Εμείς από την πλευρά μας, ευχόμαστε από καρδίας στα μέλη της ομάδας υγεία και όρεξη για δουλειά, ώστε να πετύχουν τους μελλοντικούς στόχους γεμίζοντάς μας περηφάνια.
Το Site της ομάδας: centaurus.mie.uth.gr
Facebook page: Centaurus Team