CarΗellas: Νέα ανακοίνωση από την Marussia για την κατάσταση του Bianchi

Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Νέα ανακοίνωση από την Marussia για την κατάσταση του Bianchi

  Λίγες ώρες έχουν περάσει από τη δημοσίευση της νέας ανακοίνωσης της Marussia για την πορεία του Jules Bianchi. Ο άτυχος Γάλλος δίνει την μεγαλύτερη μάχη της ζωής του με την κατάσταση της υγείας του να παραμένει σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Mie. Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση:
_66185156_julesbianchi_getty_162973974
   “Οι τελευταίες εννέα ημέρες ήταν εξαιρετικά δύσκολες για Jules και την οικογένειά του. Ως συνέπεια
του ατυχήματος στη Suzuka έχουν προκύψει μια σειρά από ιατρικές προκλήσεις που πρέπει να ξεπεραστούν. Η κατάσταση παραμένει δύσκολη λόγω της διάχυτης αξονικής κρανιοεγκεφαλικής κάκωσης που έχει υποστεί ο Jules. Ο Jules παραμένει σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Mie. Η οικογένεια Bianchi βρίσκει παρηγοριά από τις σκέψεις και τις προσευχές πολλών φίλων του Jules αλλά και απ’ όλη την κοινότητα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ειδικότερα, οι πολλές εκδηλώσεις υποστήριξης και αγάπης κατά τη διάρκεια του Ρωσικού Grand Prix στο Sochi έφερε τεράστια παρηγοριά στους γονείς, στους συγγενείς και στους φίλους του Jules. Η οικογένεια θα παράσχει περαιτέρω ιατρικές ενημερώσεις όταν χρειάζεται.”
  Παράλληλα, ο Philippe Bianchi, πατέρας του Jules Bianchi, μίλησε στην La Gazzetta dello Sport περιγράφοντας την δυσάρεστη περιπέτεια την οποία ζει η οικογένεια τις τελευταίες ημέρες.Αναλυτικότερα είπε:
  “Λυπήθηκα πάρα πολύ όταν χτύπησε. Συνεχώς αναρωτιόμουν, όπως όλοι «Γιατί δεν μας λένε περισσότερα για την κατάστασή του;». Όμως τώρα είμαι στην ίδια θέση και καταλαβαίνω. Όλοι με ρωτούν πως είναι ο Jules αλλά δεν μπορώ να απαντήσω. Δεν υπάρχει απάντηση. Είναι σε κρίσιμη κατάσταση, αλλά σταθερή. Μια ημέρα δείχνει λίγο καλύτερα, άλλες ημέρες λίγο χειρότερα. Οι ιατροί δεν λένε κάτι. Η ζημιά που έχει γίνει από το ατύχημα είναι πολύ άσχημη και δεν γνωρίζουμε πως θα εξελιχθεί. Ακόμα και στον Schumacher χρειάστηκαν μήνες για να βγει από την κωματώδη κατάσταση. Ο Jean Todt είπε ότι ελπίζει πως ο Michael μια ημέρα θα μπορεί να έχει φυσιολογική ζωή. Ελπίζω να μπορέσουμε να πούμε κι εμείς το ίδιο για τον Jules κάποια στιγμή.”