CarΗellas: Ανακοίνωση της Marussia F1 για τον Jules Bianchi

Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Ανακοίνωση της Marussia F1 για τον Jules Bianchi

  Η αγωνία έχει κορυφωθεί για τους φίλους της F1 με την υγεία του Γάλλου πιλότου να βρίσκεται στο προσκήνιο. Να υπενθυμίσουμε ότι ο οδηγός της Marussia, μετά την σύγκρουση του με τον γερανό που απομάκρυνε την C33 του Sutil εκτός της πίστας τραυματίστηκε σοβαρά. Οι ακραίες καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν την μεταφορά του αναίσθητου Bianchi με ελικόπτερο, με αποτέλεσμα να φτάσει στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο. Η αξονική τομογραφία έδειξε ότι έχει υποστεί έναν σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Μετά από αυτό, θα μεταφερθεί σε μονάδα εντατικής θεραπείας όπου θα παρακολουθείται. Το Mie General Hospital θα εκδώσει μια ενημέρωση για το θέμα μόλις γίνουν διαθέσιμες περισσότερες πληροφορίες.
Bianchi
Σε ανακοίνωση προχώρησε νωρίς το πρωί η ομάδα του νεαρού ζητώντας υπομονή και κατανόηση από το κοινό. Διαβάστε αναλυτικά :
“Σε συνέχεια του ατυχήματος του Jules Bianchi στο χθεσινό ιαπωνικό Grand Prix της Formula 1 στη Σουζούκα, η Marussia F1 εκτιμά το τεράστιο ενδιαφέρον και την υποστήριξη για τον Jules και την ομάδα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Όσον αφορά την παροχή πληροφοριών σχετικά με την κατάσταση της υγείας του, θα σεβαστούμε και θα ακολουθήσουμε τις επιθυμίες της οικογένειάς του. Μαζί με τη φροντίδα προς τον Jules, θα παραμείνουν οι προτεραιότητές μας. Έτσι, ζητάμε να δείξετε υπομονή και κατανόηση όσον αφορά την ενημέρωση, η οποία θα γίνεται σε συνεργασία με το ιατρικό κέντρο Mie στο Γιοκαϊτσι, όπου νοσηλεύεται ο Jules, όταν κριθεί αναγκαίο.
Εκπρόσωποι της Marussia F1 και της Scuderia Ferrari θα παραμείνουν στο νοσοκομείο για να υποστηρίξουν τον Jules και την οικογένεια Bianchi”.