CarΗellas: Παρουσιάστηκε η Porsche 911 GTS

Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Παρουσιάστηκε η Porsche 911 GTS

  Λίγες ώρες έχουν περάσει από την παρουσίαση της νέα Porsche 911 GTS, η οποία έρχεται να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα στην Carrera S και την 911 GT3. Παράλληλα. ολοκληρώνεται και η οικογένεια Gran Turismo Sport που μέχρι πρότινος συναντούσαμε στην Boxster GTS, στην Cayman GTS αλλά και στην Panamera GTS.
image
  Η συγκεκριμένη έκδοση θα είναι διαθέσιμη τόσο σε ανοιχτή όσο και σε κλειστή έκδοση, με το
φαρδύτερο πίσω μέρος, αλλά και τις θηριώδεις ζάντες των 20” βαμμένες με μαύρο ματ να πρωταγωνιστούν. Παράλληλα, οι μαύρες γρίλιες στην εισαγωγή αέρα του κινητήρα και οι απολήξεις της εξάτμισης σε μαύρο χρώμιο έρχονται να διαφοροποιήσουν την συγκεκριμένη έκδοση από τις υπόλοιπες. Το εσωτερικό, από την άλλη, παραπέμπει τόσο σε ένα γρήγορο όσο και πολυτελές αυτοκίνητο, με τις δερμάτινες επενδύσεις από Alkadara να πρωταγωνιστούν σε όλη την καμπίνα.
image (1)
  Κάτω από το καπό θα βρίσκεται ο 3.8λιτρος κινητήρας της Carrera S, με ελαφρώς αυξημένη ιπποδύναμη που θα φτάνει στους 430 ίππους (+30 HP από την S) και θα συνδυάζεται τόσο με χειροκίνητο, όσο και αυτόματο 7τάχυτο PDK σασμάν διπλού συμπλέκτη. Η κίνηση στην GTS θα μεταδίδεται στον πίσω άξονα, ενώ στην έκδοση 4 GTS και στους τέσσερις τροχούς. Το αμάξωμα θα επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σε μόλις 4 δευτερόλεπτα και 4,2 στην ανοικτή έκδοση, ενώ η τελική του θα ξεπερνά τα 300 km/h. Σε ότι αφορά την κατανάλωση, οι κατασκευαστές ανακοίνωσαν την τιμή των 9,5 L/100KM που θα φτάνει μέχρι 10L/100KM στην 4 GTS Cabriolet.
new-porsche-911-carrera-GTS-interior1
  Οι πωλήσεις του μοντέλου ξεκινούν από τον επόμενο μήνα στην τιμή των 117.549 ευρώ (στην Γερμανία ασφαλώς).