CarΗellas: Οctavia III RS event & καλλιστεία οχημάτων Skoda στις 23 Νοεμβρίου

Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Οctavia III RS event & καλλιστεία οχημάτων Skoda στις 23 Νοεμβρίου

  Το Skoda Club Πελοποννήσου διοργανώνει ένα πρωτοποριακό Event την Κυριακή 23 Νοεμβρίου στο Beach Bar restaurant "Sea and Sand" στα Ίσθμια. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα τα μέλη και οι φίλοι που θα παραβρεθούν, θα δουν από κοντά την νέα Octavia III RS και θα έχουν την ευκαιρία να την οδηγήσουν, με την ευγενική υποστήριξη της ΒΙΑΜΑΡ ΑΕ.
10799850_740279042732600_883816755_n
  Επίσης για πρώτη φορά διοργανώνονται καλλιστεία οχημάτων Skoda που σκοπό έχουν να
αναδείξουν τα τρία πιο όμορφα και καλοπροσεγμένα Skoda. Δεν είναι διαγωνισμός tuning μιας και ότι είναι πέρα των εργοστασιακών προδιαγραφών δεν θα μετράει στην βαθμολογία.Ειδική ανεξάρτητη τριμελής επιτροπή από τον χώρο του αυτοκινήτου, θα κρίνει και θα βαθμολογήσει τα οχήματα που θα συμμετέχουν, τόσο στην εξωτερική κατάσταση, όσο και στο σαλόνι. Επίσης θα γίνει από μία ερώτηση στους οδηγούς των εκάστοτε οχημάτων που θα αφορά στο κατά πόσο ξέρουν να χειρίζονται τον εξοπλισμό του οχήματος.
10807948_740279112732593_45341059_n
  Όσοι θέλουν να παραβρεθούν στο event θα πρέπει να προμηθευτούν πρόσκληση και δελτίο συμμετοχής. To Skoda Club Πελοποννήσου χαρακτηρίζεται κυρίως από τον οικογενειακό χαρακτήρα του, και στηρίζει την προσπάθεια του συλλόγου ΦΛΟΓΑ - σύλλογος γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να βάλει ένα λιθαράκι σε αυτήν την προσπάθεια.
  Για να πάρετε πρόσκληση και δελτίο συμμετοχής επικοινωνήστε με το Skoda Club Πελοποννήσου email: skodaclubpeloponnhsou@yahoo.gr στο facebook: https://www.facebook.com/skodaclubpeloponnhsou και στο site: www.skodaclubpeloponnhsou.gr
  Ευχόμαστε στην φιλική μας ομάδα Skoda Club Πελοποννήσου, καλή επιτυχία στην οργάνωση αυτού του event. Τέτοιες δραστηριότητες στον χώρο της αυτοκίνησης οφείλουμε να τους στηρίζουμε!