CarΗellas: Ο Marchettino μιλά αποκλειστικά στο CarHellas

Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Ο Marchettino μιλά αποκλειστικά στο CarHellas

  Αν είστε από τους ανθρώπους που περνούν τον ελεύθερό τους χρόνο παρακολουθώντας video με supercars στο διαδίκτυο, σίγουρα θα έχετε “πέσει” στο κανάλι του Marchettino, τον νεαρό youtuber του οποίου η αγάπη για την φωτογραφία και τα supercars τον οδήγησε στη δημιουργία ενός από τα πιο διάσημα κανάλια.
banner
   Ενδεικτικά, αυτή τη στιγμή, το κανάλι μετρά 231.574 συνδρομητές και περισσότερες από
180.000.000 συνολικές προβολές. Ο Marco μίλησε στo CarHellas και απάντησε σε ότι θέλεις να μάθεις γι αυτόν. Απολαύστε!
 -Marco πες μας λίγα πράγματα για τον εαυτό σου.  Ονομάζομαι Marco Marchettino και κατοικώ στην βόρεια Ιταλία. Σταμάτησα τις σπουδές μου στο πανεπιστήμιο και αποφάσισα να μάθω πολλές γλώσσες, πράγμα το οποίο και κατάφερα μετά από μερικά χρόνια. Αυτή τη στιγμή μιλώ ιταλικά, αγγλικά, ισπανικά, γερμανικά και γαλλικά. Μπορεί το κανάλι και η βιντεοσκόπηση να μου παίρνουν πολύ χρόνο από την καθημερινότητά, αλλά όταν βρίσκω ελεύθερο χρόνο προτιμώ να τον αξιοποιώ με τους φίλους αλλά και με γυμναστική.
-Πότε αποφάσισες να δημιουργήσεις το κανάλι; Τι σε έκανε να ξεκινήσεις κάτι τέτοιο;  Όλα ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2006. Τότε ήμουν ένα μικρό παιδί και αποφάσισα να ανοίξω το κανάλι για έναν και μόνο λόγο, θα συνδύαζε τις δύο μου αγάπες, την εικόνα (φωτογραφία-video) και τα αυτοκίνητα. Αρχικά, το έβλεπα απλά σαν ένα παιχνίδι, αλλά όταν είδα την αποδοχή του κόσμου αποφάσισα να το πάρω στα σοβαρά. Παρόλο που είχε πάψει να είναι παιχνίδι δεν έχασα ούτε για μια στιγμή την όρεξη και την διάθεση που είχα αρχικά.
maxresdefault
-Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα απέκτησες τεράστιο κοινό στον χώρο του διαδικτύου. Περίμενες ότι θα γινόταν κάτι τέτοιο;
 
Όπως είπα και πριν, όταν άνοιξα το κανάλι του Youtube ήταν ένα παιχνίδι. Ποτέ δεν περίμενα τόσο μεγάλη αποδοχή. Η υποστήριξη του κόσμου είναι πολύ σημαντική, μου δίνουν την δύναμη να συνεχίσω!
-
Έχεις αναρτήσει πλέον πολλά video στο κανάλι σου. Υπάρχει κάποιο που θα μπορούσες να ξεχωρίσεις ανάμεσα σε όλα;
 
Είναι πολύ δύσκολο για μένα να επιλέξω ένα video, αλλά αν έπρεπε να κάνω κάτι τέτοιο θα επέλεγα τα γυρίσματα από το test drive της Ferrari F40. Κάθομαι στο σπίτι, βλέπω και ξαναβλέπω αυτό το video και δεν μπορώ ακόμα να συνειδητοποιήσω ότι οδήγησα το καλύτερο αυτοκίνητο του πλανήτη. Ferrari_430_Scuderia_in_Riyadh,KSA
-Έχεις οδηγήσει πολλά κορυφαία supercars. Ποιο ξεχώρισες ανάμεσά τους;
 
Πράγματι είχα και έχω την τύχη να οδηγώ πολλά υπεραυτοκίνητα, αλλά αυτό που ξεχώρισα και θέλω κάποια στιγμή να αποκτήσω είναι η Ferrari F430 Scuderia. Όταν την οδήγησα για πρώτη φορά έβρισκα τα πάντα τέλεια σε αυτήν. Είναι πανέμορφη και παραμένει μοντέρνα σαν να βγήκε χτες από το εργοστάσιο, όπως άλλωστε και οι περισσότερες Ferrari. Οδηγώντας την καταλαβαίνεις ότι είναι ένα αυτοκίνητο που μοιάζει πολύ με αγωνιστικά, προσφέρει συγκινήσεις και όσο την οδηγούσα ήταν μια ατέλειωτη ευχαρίστηση. Το κιβώτιο ταχυτήτων είναι αυτό που ξεχώρισα όσο τίποτα άλλο. Κάθε αλλαγή ήταν σαν ένα μαχαίρωμα στην πλάτη.
470612_10151799167765035_1539411265_o   -Τι οδηγείς αυτόν τον καιρό; Θα μπορούσες να ξεχωρίσεις τρία αυτοκίνητα που θα ήθελες να είχες στο γκαράζ σου;
 
Καθημερινά οδηγώ το Fiat 500 Abarth, είναι ένα αυτοκίνητο το οποίο αγόρασα το 2009 και συνεχίζει να με ψυχαγωγεί, είναι ένα αυτοκίνητο ικανό να σε κάνει να χαμογελάσεις μιας και είναι παιχνιδιάρικο. Αν είχα την ευκαιρία να κατέχω τρία αυτοκίνητα, αυτά θα ήταν σίγουρα η F430 Scuderia, η Aston V12 Vantage Roadster και μια Pagani Zonda ( οποιαδήποτε Zonda θα ήταν μια χαρά!).
-
Ποια είναι η αγαπημένη σου αυτοκινητοβιομηχανία;
 
Η αγαπημένη μου εταιρεία είναι η Ferrari. Με κάνει περήφανο που είμαι Ιταλός!-Ποιον άνθρωπο θαυμάζεις από τον χώρο της παγκόσμιας αυτοκίνησης;
 
Ο άνθρωπος που θαυμάζω όσο κανέναν άλλο είναι ο Enzo Ferrari επειδή κατάφερε να δημιουργήσει μια αυτοκρατορία της αυτοκίνησης από το μηδέν. Ο καθένας πρέπει να εμπνέεται από την ζωή του Enzo. Είναι ένας από τους λόγους που αγαπώ τόσο πολύ την Ferrari.
-Σχεδιάζεις κάτι πέρα από τα videos για το μέλλον σου;
 
Προς το παρόν θα συνεχίσω με βιντεάκια στο youtube. Ίσως μια εκπομπή στην τηλεόραση στο μέλλον; Ποιος ξέρει!!
-
Έχεις επισκεφθεί ποτέ την χώρα μας; Είναι στα μελλοντικά σου σχέδια;
 
Ποτέ δεν έτυχε να έρθω στην Ελλάδα αν και έχω ακούσει ότι πρόκειται για μια πανέμορφη χώρα. Θα ήθελα να έρθω κάποια στιγμή, ειδικά αν υπάρχει κανένα αυτοκινητιστικό event.
-Σε ευχαριστώ πολύ Marco!
 
Εγώ ευχαριστώ!