CarΗellas: Ένα Racetrack event για λίγους!

Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Ένα Racetrack event για λίγους!

  Ετοιμάστε βαλίτσες, φορέστε τη ζώνη σας και αποχαιρετήστε την καθημερινότητα. Ήρθε η ώρα για ένα ακόμα Racetrack Experience event! Ακολουθήστε το Speedsector στην Ιταλία, την πατρίδα του design, της μόδας και φυσικά, την γενέτειρα των πιο εντυπωσιακών supercars.
x-default
  Το track day στην πίστα της Imola – Autodromo Internazionale Enzo e Dino Ferrari, θα σας κάνει να αισθανθείτε το πνεύμα του Ayrton Senna. Μία οργανωμένη επίσκεψη στα εργοστάσια των
Lamborghini & Pagani περιλαμβάνονται φυσικά στο πρόγραμμα του ταξιδιού μας. Ύστερα από όλα αυτά, ένα road trip ως την Βενετία και τα υπερπολυτελή ξενοδοχεία της, είναι ότι πρέπει για να χαλαρώσετε. Οδηγείστε με το αυτοκίνητό σας σε μία από τις καλύτερες πίστες του κόσμου, χαλαρώστε σε κορυφαία ξενοδοχεία και γυρίστε πίσω με τις καλύτερες αναμνήσεις!
imola-422race1
Διαμονή:
Palazzo di Varignana Resort and SPA | 13-15 Ιουνίου
Με εσωτερική και εξωτερική πισίνα καθώς και άψογες εγκαταστάσεις Spa, το Palazzo di Varignana Resort and SPA προσφέρει μοντέρνα και άνετη διαμονή. Με τρομερούς κήπους, που διαθέτουν λίμνες ακόμα και γήπεδο γκολφ, σίγουρα θα περάσετε αξέχαστα. Πλήρες πρωινό σερβίρεται για όλους κάθε πρωί. Υπάρχει επίσης bar καθώς και δύο εστιατόρια εντός των εγκαταστάσεων.
palazzo-al-tramonto-2-statue_1050-1024x684
Hotel Danieli, Βενετία | 16 Ιουνίου
Το SpeedSector επέλεξε το καλύτερο ξενοδοχείο της Βενετίας για τα μέλη του. Το βραβευμένο Danieli ξεκινά την ιστορία του από τον 14ο αιώνα. Με θέα στα κανάλια της Βενετίας, το Danieli βρίσκεται μόλις 200m από την πλατεία St. Mark. Κάθε δωμάτιο διαθέτει διαφορετική επίπλωση. Στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο έχουν γυριστεί ταινίες όπως James Bond 007 – Moonraker, James Bond 007 – Casino Royale και το The Tourist.
15977803
“Οδηγείστε σε μία πίστα που έχει τεράστια ιστορία,
μείνετε σε top-class ξενοδοχεία και γυρίστε πίσω με τις καλύτερες αναμνήσεις!”
Πηγή: SpeedSector