CarΗellas: Auto Battleships Festival 2015 για τρίτη συνεχόμενη φορά στο Σ.Ε.Φ

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Auto Battleships Festival 2015 για τρίτη συνεχόμενη φορά στο Σ.Ε.Φ

Να ανοίγεις τον δρόμο στην εξέλιξη! Αυτό είναι που μετράει…
  To Auto Battleships Festival επιστρέφει στις 12 - 13 Σεπτεμβρίου 2015 για τρίτη συνεχόμενη φορά να φέρει ακόμη πιο κοντά τον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Το γεγονός της χρονιάς για τους λάτρεις των μηχανοκίνητων θα λάβει χώρο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Σ.Ε.Φ.). Ένα διήμερο φεστιβάλ για το αυτοκίνητο και την μοτοσυκλέτα που θα πραγματοποιήσει η εταιρεία Magic Lamp, μια μεγάλη γιορτή που έχει στόχο να αναδείξει τη μεγάλη σημασία του μηχανοκίνητου κόσμου, τόσο στην οικονομία μιας χώρας, όσο και στον πολιτισμό.
11940719_409904115870645_79450837681396054_n
Να επιμένεις και να προχωράς! Αυτό είναι που μετράει…
 
Το κεντρικό θέμα και του φετινού φεστιβάλ θα είναι οι ιστορικές διαδρομές του μηχανοκίνητου, το κλασικό, το σύγχρονο και η εξέλιξη το αύριο του. Για το λόγο αυτό στο φεστιβάλ θα συμμετέχουν με περίπτερα εκπρόσωποι επαγγελματικών φορέων που σχετίζονται με την παραγωγή, αγορά και
πώληση, αντιπροσωπείες, εξειδικευμένα συνεργεία, ανταλλακτικά, βελτιώσεις, αναλώσιμα, καύσιμα και γενικότερα ότι έχει σχέση με τον χώρο του μηχανοκίνητου. Ο δρόμος της ¨μεγαλύτερης ναυμαχίας¨ των δρόμων φυσικά θα είναι ανοιχτός σε εκπρόσωπους από λέσχες, συλλόγους και clubs του μηχανοκίνητου χώρου αλλά και άλλων ειδικών κατηγοριών.
11062055_357929357734788_1608305704772663220_n
Να προσφέρεις και να διαφέρεις! Αυτό είναι που μετράει…
 
Στο φεστιβάλ επίσης έχουν κληθεί να πάρουν μέρος σε ειδικά πάνελς για την Έρευνα και Εκπαίδευση για την Οδική Ασφάλεια, την Πρόληψη και Μείωση των τροχαίων ατυχημάτων από επιστήμονες, καθηγητές, οικονομικοί παράγοντες και εκπρόσωποι από τη βιομηχανία και αγορά του μηχανοκίνητου καθώς τεχνικά σεμινάρια μηχανολογίας βελτιώσεις - tuning από μηχανικούς, βελτιωτές αντιπρόσωπους και άλλων φορέων που συμβάλλουν στην εξέλιξη του μηχανοκίνητου. Επίσης έχουν κληθεί εκπρόσωποι από τις λέσχες αυτοκινήτου με στόχο αυτή η προσπάθεια να αποτελέσει θεσμό διότι το αυτοκίνητο αποτελεί τη βάση για τη λειτουργία δεκάδων επαγγελμάτων αλλά είναι και εκείνο το μέσο που φέρνει πολύ κοντά τους ανθρώπους από όλον τον κόσμο για μια πραγματική επαφή και ανταλλαγή απόψεων.
11070257_357931027734621_6989707497713005755_n
Να προσθέτεις αξία! Αυτό είναι που μετράει…
 
Στα περιθώρια του φεστιβάλ εκτός από το βασικό πρωταγωνιστή, επαγγελματία έκθετη θα εξελίσσεται μια πολυθεματική διοργάνωση που θα προσφέρει Θέαμα, εκπαίδευση, διασκέδαση, αναψυχή στον επισκέπτη, μουσικές, χορευτικές, αθλητικές, και πολλές άλλες επιδείξεις που θα έχουν στόχο να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον και τον ενθουσιασμό των επισκεπτών, εκθετών και γενικότερα όλων των παρευρισκομένων στην μεγαλύτερη γιορτή του μηχανοκίνητου. Οι εκθέτες και επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μέρος σε πολλούς διαγωνισμούς, παιχνίδια και να κερδίσουν κύπελλα, μετάλλια και πολλά δώρα. Το Auto Battleships Festival γίνεται για τους λάτρεις της ζωής, γίνεται για το αυτοκίνητο και την μοτοσυκλέτα, γιατί είναι το βασικό μέσο σε αυτήν… Ο στόχος δεν είναι η νίκη αλλά η συμμέτοχη στη μεγαλύτερη γιορτή του μηχανοκίνητου.
Να ενώσεις όλο τον κόσμο! Αυτό είναι που αξίζει να μετράς τις μέρες…Τις επόμενες μέρες ξεκινάει η διάθεση εισιτηρίων με 2€ μέσω VIVA.GR
Δωρεάν Παροχές Εισιτηρίου
Γύρος του Θανάτου
Τσαουσόπουλος Μιχάλης Athens DJ
Hobo Illusionerz ενόργανη
Χορεύτριες και χορευτές
Kiddy Car (Εκπαίδευση παιδιών για σωστή οδική συμπεριφορά )
80ies Party
Διαγωνισμός ΕΜΜΑ ΗΧΟΥ
Διαγωνισμός Jap Style
Διαγωνισμοί μοτοσυκλετών
Διαγωνισμοί ιστορικών μοτοσυκλετών
Καλλιστεία αυτοκίνητων & μηχανών
Drift Show
Stund extreme Show (αυτοκινητα σε 2 ροδες)
Αντώνης Πανάρετος Χειροπάλη
Stunt Atv
Moto Show
Αντώνης Καστρίτσιος Kick Boxing
Χανιωτάκης Δημήτρης Κέμπο καράτε
Κατσινόπουλος Γιώργος Brazilian Zitsu
Aηδινιώτης Γιάννης Πυγμαχία
Περισσότερες πληροφορίες εδώ!