CarΗellas: Αυτή είναι η Aston Martin DB9 GT Bond Edition

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Αυτή είναι η Aston Martin DB9 GT Bond Edition

  Με την κατασκευή μιας ειδικής έκδοσης της Aston Martin DB9 GT, που θα παραχθεί σε μόλις 150 μονάδες,  η βρετανική φίρμα γιορτάζει την παρουσία της στη νέα ταινία του James Bond, την Spectre! Πρόκειται για την DB9 GT Bond Edition, η οποία βασίζεται στην DB9 GT και θα διατίθεται μόνο στο χρώμα βαμμένη Spectre Silver, ενώ παράλληλα θα διαθέτει διακριτικά λογότυπα 007 Bond.
aston_martin_db9_gt_bond_edition_3
   Όσον αφορά τα εξωτερικά χαρακτηριστικά, η νέα έκδοση θα διαθέτει ζάντες των 20” σε
γυαλιστερό μαύρο, μεγάλους αεραγωγούς στο καπό, ενώ ο sportive χαρακτήρας του μοντέλου θα γίνεται πιο έντονος με τον πανέμορφο διαχύτη από ανθρακονήματα.
aston_martin_db9_gt_bond_edition_2
  Περνώντας στο εσωτερικό, συναντάμε και πάλι 007 λογότυπα και εντυπωσιακές λεπτομέρειες όπως κεντήματα με τη μορφή κάνης όπλου στο διαχωριστικό των πίσω θέσεων και οθόνη υποδοχής του infotainment που φέρει διακριτικά σημάδια του 007.
aston_martin_db9_gt_bond_edition_5
Κάτω από το καπό θα βρούμε τον γνωστό πλέον V12 6,0-λίτρων κινητήρα απόδοσης 547 ίππων στις 6.750 σ.α.λ με 620 Nm ροπής στις 5.500 σ.α.λ. Η κίνηση θα περνά ασφαλώς στον πίσω άξονα μέσω του 6-τάχυτου Touchtronic II κιβώτιο. Αποτέλεσμα; Τα 100 km/h από στάση έρχονται σε μόλις 4,5 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 295 χλμ/ώρα.
aston_martin_db9_gt_bond_edition_8
  Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι μαζί με το αυτοκίνητο διατίθεται και ένα συλλεκτικό ρολόι της φίρμας που  προτιμά ο Βρετανός πράκτορας, ένα Omega Seamasterf Aqua Terra 150 m με τα διακριτικά James Bond και μπρασελέ δια χειρός Aston Martin. Η τιμή της νέας Aston Martin DB9 GT Bond Edition ξεκινά από τα 223.885 € στην Αγγλία