CarΗellas: Η MTM “βάζει το χεράκι της” κάνοντας το Audi RS3…κτήνος!

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Η MTM “βάζει το χεράκι της” κάνοντας το Audi RS3…κτήνος!

  Πώς γίνεται ένα Audi RS ακόμα πιο άγριο και ακόμα πιο ισχυρό; Η ΜΤΜ το ξέρει πολύ καλά και το αποδεικνύει και πάλι με την βελτίωση του νέου Audi RS3, του καυτού hatchback της γερμανικής φίρμας.
mtm-rs3-8v-5
  Ξεκινώντας με τα εξωτερικά στοιχεία, ο βελτιωτικός οίκος παρουσίασε το Audi RS3 MTM σε μαύρο χρώμα που συνδυάζεται με πολλές carbon επιφάνειες, ενώ η sportive αίσθησή του
ολοκληρώνεται με τις 19άρες ζάντες, τα αναβαθμισμένα φρένα και τις διπλές απολήξεις της ανοξείδωτης εξάτμισης. Σε επίπεδα καμπίνας, οι διαφοροποιήσεις είναι λιγότερες με το μάτι να πηγαίνει κατευθείαν στα τεράστια και εντυπωσιακά bucket καθίσματα.
mtm-rs3-8v-1
  Βέβαια, σε αυτοκίνητα τέτοιου είδους, οι βελτιωτικοί οίκοι δίνουν την μεγαλύτερη βάση στα μηχανικά μέρη, με την Motoren Technik Mayer να εκτοξεύει την ιπποδύναμη του TFSI από τους 367 ίππους στους 435. H βελτίωση δεν περιορίστηκε στην αύξηση της ιπποδύναμης, αλλά και στην αναβάθμιση των φρένων, της ανάρτησης και του κιβωτίου ταχυτήτων. Ενδεικτικά, να σημειώσουμε ότι γερμανικό “κτήνος” είναι ικανό να ξεπεράσει τα 300 km/h, ενώ τα 100 km/h από στάση έρχονται σε μόλις 3,9 δευτερόλεπτα.
000_2
  Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι εν ευθέτω χρόνω θα δει το φως της δημοσιότητας και μια ισχυρότερη έκδοση στην οποία η ιπποδύναμη του 2,5 TFSI θα ξεπεράσει τους 500 ίππους. Αναμένουμε λοιπόν!!