CarΗellas: Η G-Power απογειώνει την Mercedes-AMG GT

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Η G-Power απογειώνει την Mercedes-AMG GT

Τον βελτιωτικό οίκο G-Power τον γνωρίζουμε όλοι από τις «μεταμορφώσεις» των BMW. Παρ΄ όλα κάποιες φορές βελτιώνει και εντυπωσιακά αυτοκίνητα από άλλες εταιρείες, όπως η εικονιζόμενη Mercedes-AMG GT.
g-power-mercedes-amg-gt
Εξωτερικά, οι αλλαγές εντοπίζονται κυρίως στο εμπρός splitter και τα υπόλοιπα αεροδυναμικά βοηθήματα που κατασκευάστηκαν εξ ολοκλήρου από την G-Power. Ο σκληροπυρηνικός χαρακτήρας του γερμανικού
supercar συνεχίζεται με τις ζάντες της Hurricane RR μεγέθους 20 ιντσών εμπρός και 21” πίσω, ενώ τα ελαστικά είναι διαστάσεων 275/30 στους εμπρός τροχούς και 305/25 στους πίσω.
g-power-mercedes-amg-gt (1)
Βέβαια, οι διαφοροποιήσεις δεν εντοπίζονται μόνο στην εξωτερική εμφάνιση. Ο 4λιτρος V8 twin-turbo κινητήρας από τους 462 ίππους έφτασε στους 610, περισσότερους ακόμα και από την κορυφαία AMG GT R. Το αποτέλεσμα είναι τα 100 km/h από στάση να έρχονται σε μόλις 3,6 δευτερόλεπτα.
g-power-mercedes-amg-gt (3)
Το κόστος για τους ενδιαφερόμενους κατόχους της Mercedes-AMG GT, ανέρχεται περίπου στα 2.500 ευρώ για την μηχανική αναβάθμιση σύμφωνα με τον βελτιωτικό οίκο, ενώ οι ζάντες και τα ελαστικά κοστίζουν κάτι λιγότερο από 8.000 ευρώ.