CarΗellas: Ειδική έκδοση Nissan GT-R

Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Ειδική έκδοση Nissan GT-R

Με αφορμή την επερχόμενη έκθεση της Νέας Υόρκης, η Nissan παρουσίασε μια ειδική έκδοση του GT-R. Πρόκειται για το GT-R Track Edition, ένα μοντέλο που θα γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα στην απλή έκδοση και το κορυφαίο Nismo.
Nissan-GT-R_Track_Edition
Η κατασκευή του θα πραγματοποιείται στο εργοστάσιο παραγωγής του Nismo και ξεχωρίζει εξωτερικά με τον αλλαγμένο εμπρός προφυλακτήρα και την carbon αεροτομή. Παράλληλα, οι ζάντες του θα είναι
σφυρήλατες, με μαύρο χρώμα και μέγεθος 20 ιντσών. Διαφοροποίηση θα υπάρχει τόσο στην ανάρτηση, όσο και στο σύστημα διεύθυνσης.
Nissan-GT-R_Track_Edition rear
Εσωτερικά, σήμα κατατεθέν θα είναι τα μπάκετ καθίσματα της Recaro σε μαύρο/κόκκινο συνδυασμό χρωμάτων. Επίσης, στο ταμπλό θα υπάρχει μία οθόνη 8 ιντσών μέσα από την οποία θα ενημερώνονται και θα ψυχαγωγούνται οι επιβάτες. Το Nissan GT-R Track Edition εξοπλίζεται με ηχοσύστημα Boss 11 ηχείων, ενώ μέσω της εφαρμογής NissanConnectSM θα είναι διαθέσιμη η πλοήγηση και ο απομακρυσμένος έλεγχος του οχήματος (κλείδωμα/ξεκλείδωμα, ενεργοποίηση συναγερμού κτλ) από έξυπνες συσκευές.
Nissan-GT-R_Track_Edition interior
Κάτω από το καπό θα βρίσκεται ο αναβαθμισμένος VR38DETT που συναντάμε και στο GT-R Premium. Πρόκειται για έναν V6 twin-turbo κινητήρα χωρητικότητας 3,8 λίτρων που αποδίδει 570 ίππους και 637 Nm ροπής και θα «συνεργάζεται» με εξάτμιση κατασκευασμένη από τιτάνιο. Η κίνηση θα περνά ασφαλώς και στους 4 τροχούς μέσω του 6τα\άχυτου αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη.